Erjavec odgovoril Brglezu: “Mislim, da se je napačno odločil” – TOPNEWS.si

Erjavec odgovoril Brglezu: “Mislim, da se je napačno odločil”

Erjavec odgovoril Brglezu: “Mislim, da se je  napačno odločil”

“Mislim, da se je napačno odločil, če misli, da bo Karel Erjavec njegova tarča in da bo s tem pridobil politične točke”.

Odziv na kritiko Milana Brgleza zaradi ravnanja Erjavca v zvezi z implementacijo arbitražne razsodbe in o pohvali Janši. Milan Brglez je namreč v intervjuju za Večer dejal, da se je vodja opozicije Janez Janša v skoraj vseh fazah implementacijskega procesa obnašal veliko bolj odgovorno.

“Jaz sem prepričan, da na morju bi morali takoj začeti implementirati arbitražno odločbo in čas je pokazal, da imam prav. Z dialogom ni nobenega napredka in mislim, da ta napaka, zlasti SMC, nas bo še drago stala”.

Glede Brglezove kritike slovenske zunanje politike do ZDA, pa Erjavec odgovarja:

“Ko je v DZ razprava o zvezi Nato, o naših napotitvah vojakov v okviru Nata, vedno govorijo, da je Karel Erjavec preveč ameriško usmerjen. Ko pa gre za gospodarsko sodelovanje z Rusko federacijo, kjer imajo pomembna slovenska podjetja svoj interes, pa govorijo, da sem prorusko usmerjen”.

O tem, da se je predvolilna kampanja v koaliciji začela že pred meseci:

“Zato je moj interes, kot predsednika Desusa-a, da na levici ne bi bilo preveč napetosti. Res pa je, da je SMC trenutno v nezavidljivem položaju in zaradi tega se pojavljajo ti napadi znotraj koalicije.”

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Aleksander Jakopič 6 let

    Tovrstnega novinarstva pa ne štekam. Zdi se kot prenašanje čenč, oz.igra Telefon, s katero nas niso nehali silit v vrtcih …