Podporniki opozicije namigujejo na drugačno spolno usmerjenost Shamija. Kaj je v ozadju primera Ahmada Shamija? – TOPNEWS.si

Podporniki opozicije namigujejo na drugačno spolno usmerjenost Shamija. Kaj je v ozadju primera Ahmada Shamija?

Podporniki opozicije namigujejo na drugačno spolno usmerjenost Shamija. Kaj je v ozadju primera Ahmada Shamija?

Na Twiterju so se predvsem iz vrst podpornikov iz vrst opozicijske SDS pojavili namigi na drugačno spolno usmerjenost Ahmada Shamija, ki naj bi bil gej.

Pri zaplembi hiše zaradi 150 € dolga, ni bilo opaziti poslanca SD in Levice, da bi se postavila v bran družini. Aja, bil je Slovenec, ni bil gej in ni bil musliman.

Res je zanimivo, da pri deportaciji sirske družine z majhnim otrokom ni bilo niti približno toliko medijske in drugačne pozornosti namenjene primeru, kjer se je otrok sirske družine rodil v Sloveniji.

sirska družina

Primer Shamija se na veliko politično izkorišča z vseh strani. Če so na začetku primer Ahmad izkoristili v Levici in SD-ju, v povezavi s civilno družbo, sedaj primer prevzemajo ostale koalicijske stranke.

Tako je Karel Erjavec imel dve tiskovni konferenci v dveh dneh, na katerih je bila glavna tema prav primer sirskega begunca in samo Erjavčevo pravno znanje in herojstvo, naj bi vlado obvarovalo pred tem, da bi predčasno končala svoj mandat.

Erjavec je namreč potrdil, da je opozarjal na možnost padca vlade. “Res sem rekel, da vlada lahko pade, če bi vlada v primeru Ahmad sama odločila nezakonito, v nasprotju s pravom. Nisem pa govoril, da bom sam ali DeSUS izstopil iz koalicije. Erjavec je še dodal, da v primeru Ahmada se očitno nabirajo politične točke, žrtev pa je Ahmad”.

Dan potem se je Erjavec nekoliko popravil in dejal, da bo vlada ostala do konca mandata v sedanji sestavi in da ustavna obtožba nima osnove. Po njegovi oceni, ni pogojev za ustavno obtožbo predsednika vlade Mira Cerarja, saj ni šlo za kršitev Ustave, pač pa se je premier le zavzel za rešitev nastalega položaja.

Res je pomenljivo, kako daleč je šla zadeva Ahmad, saj je bila na kocki politična stabilnost in dokončanje mandata vlade.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (3)
  • comment-avatar
    Aleksander Jakopič 6 let

    Včeraj sem v Državem svetu slišal, da ima Cmerar že od nekdaj rad frizerje.

    Lepi dnevi so pred nami, ko pokajo šivi tudi pri nepropustno zaprtih skrivnostih. Da pa je Ahmad gej, dokazuje slovenski javnosti s patetičnimi nastopi, metanjem po tleh v beli rjuhi in umikom v zavetje norosti.

    Spolna obsedenost in izkrivljenost nista prevzeli le naše Dežele, prav vse Države EU se srečujejo s tem na nov način, da ne govorim o Srbiji … Analni spolni odnosi pa imajo posledice, ki jih Anja Kopač Mrak ne omenja, ko homoseksualnost širi v vrtce, zdravstvo. gospodarstvo … “Dekleta imajo dve luknjice,” mi je pravil Starata. “Pa boš že vedel v katero je prav, ker če se zmotiš, iz napače poženejo rože.” Mislil je na hemeroide in ostale nevšečnosti. Zato se ni bati, da perverznost, ki povzroča odklone kot je homoseksualnost ostane prekrita.

    In ko jo razkrijemo, bo čas, da se zapiše, da so včeraj V DS razpravljali o VRNITVI UKRADENEGA PREMOŽENJA LJUDSTVU, ki se mi zdi vsekakor, v vseh ozirih, boljša tema za medije kot pederastija in njih nestrpnosti. V DS ni bilo ne Nacionalke ne PupTv, ki ostajata združena v NATU, za Slovensko jima ni mar.

    Posnetek razprave iz DS si lahko ogledate na TopTV.

  • comment-avatar
    Oregon 6 let

    že prvič ko sem videl ta zadet fris mi je zgledal buzerant

  • comment-avatar
    xtc 6 let

    Nekam sumljivo je podoben Magnificu.
    Sicer pa sodišča so povedala svoje-izgon in konec.