Vsi so ga zapustili: Od prvotne ekipe je ostal le podpredsednik ZDA Mike Pence! – TOPNEWS.si

Vsi so ga zapustili: Od prvotne ekipe je ostal le podpredsednik ZDA Mike Pence!

Vsi so ga zapustili: Od prvotne ekipe je ostal le podpredsednik ZDA Mike Pence!

Ameriki mediji so objavili fotografijo, ki je nastala osem dni po inauguraciji predsednika Donalda Trumpa, na kateri je predsednik Trump v ovalni sobi Bele hiše v družbi petih najtesnejših sodelavcev, od katerih je danes na svoji funkciji ostal le še eden in to je podpredsednik ZDA Mike Pence.

Slika je bila posneta 28. januarja, medtem ko se je ameriški predsednik Donald Trump pogovarjal po telefonu z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Poleg njega so na fotografiji še: šef kabineta Reince Priebus, glavni strateg Stephen Bennon, tiskovni predstavnik Sean Spicer in svetovalec za nacionalno varnost Michael Flynn.

Vsi so medtem že zapustili Belo hišo. Natančneje, po natanko 202-eh dnevih vladanja, sta edina s fotografije, ki sta še vedno na funkciji v Beli hiši, predsednik Donald Trump in podpredsednik Mike Pence.

Poleg omenjenih funkcionarjev, se v Beli hiši niso obdržali niti tiskovni predstavnik Jason Miller, direktor za komunikacije Mike Dubke, direktor za komunikacije Antony Scaramucci in nekateri drugi manj pomembni uradniki.

Donald Trump je 18. februarja na Twitterju napisal: “Ne verjemite lažnim novicam. Bela hiša je popolnoma v redu. Nasledil sem kaos in sedaj delam na tem, da ga uredim.

Slika priča, koliko je bila tedanja Trumpova ocena napačna, saj si je svoje sodelavce izbral sam in kot kaže pri tem ni imel najbolj srečne roke. Zato pa se ameriški mediji, ki niso naklonjeni Trumpu, norčujejo, da nikoli pred Trumpom v Beli hiši ni vladal takšen kaos kot danes.

logo-topnews (1)

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)