Top news
/ ///Po Pro Plusu tudi občutne podražitve priljubljenih športnih kanalov United Media

Po Pro Plusu tudi občutne podražitve priljubljenih športnih kanalov United Media

telemach-sport-klub1

United Media je namreč kabelskim operaterjem posredovala ponudbo za Licenčne pogodbe za retransmisijo predvsem športnih kanalov oziroma TV programov United Media v omrežjih operaterjev.

V dopisu operaterjem med drugim pišejo: “Upoštevajoč, da bo obdobje veljavnosti dosedanje Licenčne pogodbe za retransmisijo TV programov izteklo dne 30.4. 2017, vam s tem dopisom želimo predstaviti našo ponudbo za sklenitev nove Licenčne pogodbe za nadaljnjo retransmisijo Tv programov United Media v omrežjih, ki jih upravlja vaša družba, skupaj z cenikom licenc za retransmisijo Tv programov končnim uporabnikom storitev v vaših omrežjih”.

Trenutno izdajatelj United Media ponuja naslednjih 18 Tv programov za retransmisijo v omrežjih operaterjev.
SK1,SK2, SK3, SK4, SK5, SK6 in SK1 HD, SK2, HD, SK3 HD, L&R, Grand1, Grand2, N1, N1 HD, Orlando Kids, OK Bambino, SK Golf, in SK Golf HD.

Operaterji imajo tako več različnih možnosti od paketa 13 programov za 1,90 evra ter skupaj z HD za 0,40 centa.

Skupaj za 18 omenjenih kanalov, med katerimi je šest kanalov Špot Kluba, ki so v lasti Dragana Šolaka predsednika uprave SBB, ki ima v lasti tudi Slovenski Telemach, znašajo 2,30 evrov.
V kolikor bi distributerji želeli še časovni zamik, pa se cena poveča na 2,70 evra za vse omenjene pakete. Skratka, če zaokrožimo bo distributerje stalo 18 programov med 2-ma in maksimalno 3-mi evri, kar je precej več, kot so za omenjene pakte plačevali do sedaj.

V kolikor upoštevamo, da bo paket Pro Plusa stal 5 evrov, Planeta 1,60 in če k temu prištejemo še 18 športnih in ostalih kanalov United Groupe Dragana Šolaka, lahko odjemalci na položnicah v naslednjih mesecih in letih sukcesivno pričakujejo podražitve vsaj za 10 evrov čez palec. Glede na to, da so kabelski operaterji ceno pro Plusovih kanalov že vkalkulirali v ceno položnic, lahko pričakujemo podražitve tudi zaradi drugih kanalov, ki bodo odslej plačljivi ali športnih kanalov, ki so se podražili.

V nadaljevanju objavljamo ponudbo United Media:

Vladimir Vodušek

unitedmedia-network01
unitedmedia-network02
unitedmedia-network03
unitedmedia-network04
unitedmedia-network05
unitedmedia-network06

Sorodne vsebine

 • dež

  Naj kar podražijo, da se zadeve še malo bolj usmradijo. Resno razmišljam, da odpovem TV.

 • xtc

  Očitno bo spet aktualen satelit:

 • Solo

  Edini pravilni odgovor na te izsiljevalske podražitve je množična odpoved pogodb z operaterji. Če bi pa ljudje povsem nehali gledati to komunistično pralnico možganov, ki se mu reče TV (((TalmudVizija))), bi bil pa to en gigantski korak naprej v smeri ohranitve zahodne civilizacije in bele rase.
  P.S: G. Vodušek. Slike, ki jih pripenjate k člankom, so tako slabe kakovosti, da so popolnoma nerazločne in neberljive.

Top na spletu