Melania se liči uro in 15 minut na dan – TOPNEWS.si

Melania se liči uro in 15 minut na dan

Melania se liči uro in 15 minut na dan

Družina Trump nenehno preseneča javnost. Melania Trump naj bi postavila nevsakdanji pogoj za selitev v Belo hišo. Čeprav se še ni vselila v Belo hišo, ima velike načrte. Sodeč po besedah njene umetnice za ličenje (make-up artist) Nicole Bryl namera bodoča prva dama ZDA spremeniti eno sobo v lepotni studio.

“Da, obstajala bo soba namenjena urejanju las, ličenju in garderobi. Melanija želi, da ima soba najboljšo osvetlitev, kar je najpomembnejše za vsakega strokovnjaka za ličenje, nam bo pa delo naredila zanimivejše,” pravi Nicole, ki z Melanijo sodeluje že več kot 10 let in je Melanii pomagala kultivirati svoj videz v času predsedniške kampanje.
Nicole je tudi odkrila, da ličenje Melanie Trump traja neprekinjeno uro in 15 minut.

Če želite brezhibni videz preko celega dne, potem je to minimum časa, ki je potreben za ličenje, je povedala Nicole.

Povedala je tudi, da v kratkem sledi sestanek kreativnega tima, zadolženega za videz Melanie Trump, ki bo sprejl odločitev, kako bo videti prva dama ZDA na inauguraciji.

“Melania nas vedno usmeri, kakšen styling želi in ve, kakšen naj bo njen videz. Nam to v marsičem olajša delo in mi pravzaprav samo realiziramo njeno idejo”, je zaključila Nicole Bryl.

K.R.

 

 

COMMENTS

Wordpress (0)